Свързани новини

11.06.2013 16:43

ЦСКА сменя името и стадиона

Видян 1634 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболният отбор ЦСКА ще смени не само треньора си, но и името си. Както е известно, към този момент пълното наименование на червените е ПФК ЦСКА ЕАД. След влизането на Гриша Ганчев, което се очаква да бъде обявено официално утре, новото име на клуба ще е ЦСКА 1923. Добавката на годината е заради връзката с разформирования през 1944 година футболен тим АС 23, коментираха червените. Както е известно, от 2009 година има съдебно решение, според което ЦСКА е наследник на АС 23.


Рокадите в редиците на червените обаче не се изчерпват само с нов треньор и име. Бъдещият собственик на ЦСКА Гриша Ганчев смята да наложи нови порядки в клуба. Намеренията му са да въведе строга дисциплина, която включва целоседмични лагери в Ловеч, като в София тимът ще играе единствено домакинските си мачове. Това ще продължи само докато клубът приключи ремонта си на базата в Панчарево.


Досегашният бос на „Литекс“ се срещна днес със собственика на "червените" Димитър Борисов, вероятно за да финализират сделката, коментираха червените привърженици.


Същевременно стана ясно, че втородивизионният Чавдар (Етрополе) е на път да изчезне за сметка на Литекс. Това ще се случи, ако приключат успешно разговорите между ЦСКА и Гриша Ганчев.


В централата няма постъпила информация от ЦСКА или Литекс за намеренията на двата клуба за сливане, размяна на лицензи или други взаимодействия, обясни президентът на БФС Борислав Михайлов. За сега А група ще е от 14 отбора, същият ще е състава и на втория ни ешелон, допълни Михайлов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец