Свързани новини

10.06.2013 10:58

ЦСКА готвят програма за участие в Лига Европа

Видян 1562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спортно-техническият щаб на ЦСКА готви програма, в която фигурира участие в Лига Европа. Екипът, с който ще работи Христо Стоичков на “Българска армия” вече подготвя целия план за подготовката на отбора.


Планът предвижда футболистите да са максимално готови за стартиращото участие в първия кръг на Лига Европа в началото на месец юли. По този план ще бъдат договаряни и контролите, които ЦСКА ще изиграе в следващия един месец.


Основната работа по изготвяне на целия план за подготовка се пада на помощниците на Стоичков Стефан Генов и Петко Петков. При завръщането на Камата от САЩ той ще бъде финално обсъден и ще влезе в действия. Ситуацията в момента е такава, че трябва да се вземат бързи решения за подготовката на отбора, коментираха от ЦСКА.


Треньорите гласят програма с участие в европейските турнири, въпреки че все пак съществува вариант това да се промени. Все още не е ясно какво ще последва от сделката между Гриша Ганчев и Титан и чисто юридическата част от нещата. При това положение подготовката на ЦСКА е подчинена на участие в Лига Европа, което към днешна дата е


по-вероятно.


Нито един треньор от новия спортно-технически щаб на ЦСКА няма да присъства на първата тренировка на отбора днес. Заниманието ще бъде водено от кондиционния специалист Роко Перота.


Самият Стоичков пък е в САЩ и ще се прибере чак в средата на седмицата. Очаква се тогава легендарния футболист да бъде представен официално за треньор на ЦСКА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес определете кои са вашите основни силни страни

Днес определете кои са вашите основни силни страни и