Свързани новини

30.04.2023 18:04

Защо Ванга хвана рак и умря:Племенницата на пророчицата

Видян 6771 пъти | Коментари 12
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поругаването на мечтата да съгради черква по начина и на мястото, което е мечтала, довежда до рак на гърдата и смърт петричката врачка Ванга, разказа племенницата й Красимира Стоянова. Пророчицата е смятала това, което се прави под водачеството на Светлин Русев за "езическо капище", за "масонска направа" и от стреса се е отключила коварната болест, добавя най-близката й родственица. Напомняме, че Ванга е била доста набожна, даже е пробвала да влезе в манастир, но не е допусната за послушница поради своята дарба и прокоба да вижда в миналото и в бъдещето.


Волята на гадателката е била черквата да бъде истинска, християнска, православна, при това отвъд реката, не насред тресавище, да няма грозен паметник. "Не знам как я накараха", оплаква се племенницата пред Нова. При това Светлин Русев и неговата компания, обединени във фондация, използват нейните собствени пари, както уточнява Стоянова. Тя пита: "къде отидоха парите", с което намеква за големи злоупотреби на онези, които години наред употребяхваха Ванга, за да популяризират себе си.


Същите тревоги мъчели и нейната леля: "Затвори се в себе си, разболя се и си отиде". Така описва тя като очевидец края на една от най-легендарните българки. "Това я съсипа. Знаеше, че си отива. И си отиде тъжна", заключава най-близката родственица на митичната петричанка.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 012 за плоскоземците 03.05.2023 19:05

    През 1908 г. Елерман и Банг откриват вирус, който причинява левкемия при кокошките. Пейтън Раус през 1911 г. филтрира от тумор на мускул с точност на филтъра от 120 нанометра един екстракт, с който отново е можел да създаде рак. Той предполага, че в този екстракт има вирус. През 1966 г. Раус получава за откриването на Rous-Sarkom-вируса (RSV) Нобелова награда.

  • 011 Anonimen 03.05.2023 18:03

    009, Вярвам ти - може да имаш вирус в биокомпютъра си. А може да е и генетичен проблем, 80% от популацията ни се ражда лоботомирана, постоянно е в коматозен сън и се раздвижва само да пръдне.

  • 010 Anonimen 03.05.2023 17:53

    009, ти си ясен - явно физиката не ти е била любим предмет в школото. И не бъркай радиестезистите с "екстрасенси" шарлатани.. Нямаме екстра сензори, сензорите ни са само 5. Обаче, сензорите на някои улавят по-широк спектър от честоти. В момента, на ръката ми има златен пръстен, който е най-малко на 1200г. Е, доста очукан, но отгоре се виждат готски руни. Намерих го в градината миналата година С БАГЕТИТЕ. А, и още два, но счупени - меден и бронзов, в медния има малко златце. И два сребърни, тях ги загубих, и обичката на баба намерих, бях на 5г когато баба я загуби.Аз не съм иманяр, но когато нямаше металотърсачи иманярите ме преследваха като копои. Имотът е купен от прадядо ми 1883г. Цялата градина не е прослушана миналата година защото беше засята. Подсети ме да ѝ хвърля едно око.

  • 009 Anonimen 03.05.2023 15:53

    екстрасенсите се появиха с кашпировски и докато баламите го гледаха, мошениците окрадоха държавата, един "славен" русенски екстрасенс заведе 2000 простодушници на летището да чакат появата на извънземни някъде през 90-на миналия век, въпросните екстрасенси или радиоестезисти са или измамници или психопати, помагат само на хистерици, чел бил научна литература, интересно коя, и левкемията е вирусна, но докато разберат истината , ще мине столетие, дечицата ги заразяват с безобразно направените ваксини, но то не е случайно, вихрят се зануляващи стратегии, както въпросните ковид "ваксини", който има акъл ще внимава и ще оцелее

  • 008 Anonimen 01.05.2023 21:41

    "дивертикулозата няма общо с рака, а с хроничен запек най-често" Не, има общо - може да стане на рак, тъй както и слота по хранопровода.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което