Романът на Уенди Лоджия е очарователно попълнение в библиотеката на всеки, който вярва в магията на празника

Свързани новини

14.11.2022 15:24

Всичко, което искам за Коледа идва за празниците

Видян 981 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Очаквате Коледа с нетърпение? Пищните украси и светлини, ароматът на бисквити, канела и топъл шоколад, подаръците и химните, доброто у хората и любовта? Ако това ви звучи неустоимо, значи книгата „Всичко, което искам за Коледа“ е точно за вас. Романът на Уенди Лоджия е очарователно попълнение в библиотеката на всеки, който вярва в магията на празника. Красивото издание на „Кръг“ излиза на пазара на 9 ноември в превода на Владимир Германов, а корицата е дело на Биляна Славкова от Kontur Creative. 


Ако има човек, който носи в себе си духа на светлия празник, то това е главната героиня Бейли Бригс. Тази година обаче младата гимназистка мечтае за нещо различно. Всичко, което иска за Коледа, е да намери специално момче, което да я целуне под имела.  В книжарницата, в която работи, Бейли среща своя съученик Джейкъб, който не се вписва в представите й за перфектен приятел. Но дали зад имиджа на популярния спортист Бейли ще открие у Джейкъб нещо повече?


Може ли той да бъде чувствителен и грижовен, възможно ли е дори да харесва Коледа, колкото тя? Появата на Чарли – млад и привлекателен британец с неустоим акцент, обърква още повече Бейли. Тя е поставена пред избор, който ще я промени завинаги.  „Всичко, което искам за Коледа“ е увлекателно и романтично празнично бижу, което ни вдъхновява да сътворим своята магия.


В романа си Уенди Лоджия ни провокира да се запитаме – вярваме ли в чудото на Коледа и кое всъщност е най-великото чудо? Всяка глава в тази увлекателна книга носи името на класическа коледна песен, сред които хитове на прочути изпълнители – от Франк Синатра до Джъстин Бийбър. Така съдържанието се превръща в чудесен коледен плейлист.  Уенди Лоджия е написала и редактирала редица книги за деца и тийнейджъри. Тя обича блясъка на празника и всички традиции. Живее със семейството си в Ню Джърси.

    







Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак