Свързани новини

21.10.2011 13:35

Виваком раздава покани за концерта на Шаде във фейсбук

Видян 2197 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пет двойни покани за концерта на Sade ще раздаде VIVACOM на нейните фенове като награди в конкурс за разпознаване на снимки от клипове на певицата. Конкурсът стартира на 22 октомври, събота на официалната страница на VIVACOM във Facebook.
Всеки ден в периода между 22 и 26 октомври 2011 г. телекомът ще публикува снимка (скрийншот) от известен клип на Sade. Първият човек за деня, който познае от кой видео клип на изпълнителката е публикуваният кадър ще печели двойна покана за концерта й на 29 октомври в София. Победителят ще бъде обявяван в края на деня заедно с правилното видео - отговор на загадката. Лист с всички печеливши ще бъде публикуван на страницата на VIVACOM във Facebook до 18 ч. на 26 октомври.
Концертът на Sade в София се осъществява с подкрепата на VIVACOM фонд и едно от най-мащабните музикални събития в България за 2011 г, което ще се случи в новата зала Арена Армеец. Това е и един от най-големите проекти за годината под шапката на VIVACOM фонд, чиято цел е да подкрепя събития, които обогатяват културния живот в страната и представят утвърдени образци на световното изкуство на българската публика. Концертът на Sade в София е част от първото турне на соул певицата за десетилетието, което включва над 100 събития по цялото земно кълбо. 
Победителите в играта ще получат наградите си от предварително обявен офис на VIVACOM. Повече информация и правила на играта са публикувани на http://www.facebook.com/VIVAC0M



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец