Във всеки от шестте епизода екипът пътува до най-суровите краища на Австралия, за да помогне на шест затънали бизнеса да излязат на прав път

Свързани новини

28.04.2023 14:04

Viasat Explore вика спасителен екип за търсачи на злато

Видян 2530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Съвременна треска за злато тресе Австралия, но само шепа големи късметлии удрят джакпота! Много повече само се борят, за да осъществят мечтата си. След 7 успешни сезона на „Австралийски търсачи на злато“, от 1 май Viasat Explore кани в ефира си нова „спиноф“ поредица „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“, която дебютира в 22:00 часа, с двоен епизод. Проследяваме гуруто златотърсач Пол Маки и неговият екип – харизматичният геолог Арън Радок и логистичният спец Мелани Ууд, които се притичват на помощ на бедстващи златотърсачи. В битка с механични повреди и епични неуспехи, на тези предприемачи им липсва ноу-хау, за да спасят инвестициите си от провал. Ето къде спасителният екип Пол, Арън и Мелани се притичва, за да преобърне борбата на златотърсачите в печалба.


Във всеки от шестте епизода екипът пътува до най-суровите краища на Австралия, за да помогне на шест затънали бизнеса да излязат на прав път. Със само шест дни на разположение спасителният екип - чрез задълбочените си познания и нюх - трябва да намери нови златни находища, да ремонтира изцяло повредени съоръжения и да обучи златотърсачите в умения. В един от първите епизоди Пол, Арън и Мелани са изправени пред предизвикателството да извлекат  екип златотърсачи от три-годишна суша. Тим Бейтс, партньорката му Джули и племенникът му Стив работят в района на легендарния град Кулгарди. Спасителният екип се озовава и в безмилостната пустош на Пилбара, Западна Австралия - на помощ на семейство местни златотърсачи – Крейг Гибсън и брат му, Дерек, в опит да ги спаси от надвиснала финансова катастрофа. Екипът за „пълна промяна“ се озовава на помощ и на отбор бивши пехотинци, превърнали се в търсачи на злато. След бруталната действителност на военната служба, тези амбициозни новобранци, на които посттравматичния стрес и депресията не са им чужди, намират терапевтичен ефект в страстта си към златотърсачеството.


Но могат ли Пол, Арън и Мелани бързо да ги превърнат и в умели и успешни предприемачи? Накрая нашият спасителен екип се отправя към ръба на великата пустиня Виктория в мисия невъзможна, имаща за цел да запусне пълномащабно съоръжение за добив на злато от твърда скала, което включва и обучение на собствениците, Нейтън Малатеста и Стив Огилви, в тънкостите на точно този вид златотърсачество. Разбира се – за това разполагат само със шест дни. Шестте епизода на шест-дневните мисии на „Австралийски търсачи на злато: спасителен екип“ дебютират по Viasat Explore, ексклузивно за Централна и Източна Европа, на 1 май - с двоен епизод - и ще се излъчват всеки понеделник от 22:00 часа с повторение на следващия понеделник в 20:10 часа.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да