Свързани новини

01.04.2014 16:27

Веси Попова с нова песен и разтърсващ видеоклип

Видян 1982 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази седмица в ефира на музикалните телевизии у нас ще се завърти новият видеоклип на Веселина Попова. Видеото е към песента “Shake” и напълно оправдава очакванията, заложени в заглавието – кадрите са разтърсващо сексапилни и заредени с енергия.


Екранен партньор на Веси в клипа е „Мистър България 2009“ Мартин Мартинов. От няколко години моделът живее в САЩ, но е отделил време от пребиваването си у нас тази зима, за да се включи в проекта на певицата.


Веси разказва, че мъжът ? Александър Беседин не ревнува от разгорещените сцени с популярния красавец, тъй като в реалния живот двамата са близки приятели. Беседин също е известен като модел и се познава с Мартин от години.


Певицата разкрива още, че веднага след заснемането на видеоклипа е започнала да работи по три нови песни. Две от тях ще бъдат с хаус звучене, а третата ще изненада аудиторията със стил, различен от всичко, което Веси Попова е реализирала до момента. Засега чаровната изпълнителка предпочита да запази в тайна подробностите.


Веси Попова доби голяма популярност сред телевизионните зрители с ролята си на секретарката Деси от „Столичани в повече“. След това се наложи да спре участието си в сериала, тъй като забременя. В момента разделя времето си между грижите за сина си Никола и развитието на музикалната си кариера.


Преди “Shake” певицата реализира видеоклипове към още две песни – поп парчето „Винаги мога“ и “Under My Skin”, съвместен хаус проект с DJ Mascota.    



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби