На 27 януари 2020 Цитиридис става водещ на вечерното шоу на bTV

Свързани новини

31.03.2022 17:03

Цитиридис става част от Миньоните 2

Видян 1845 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща в киносалоните с нова глава от шеметните приключения на неповторимите миньони. В Миньоните 2 малките жълти разбойници предлагат „безценната“ си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често миньоните да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността им към Гру дава неочаквани резултати.


 


Сега, към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкова дяволски добър, че сякаш е направен от самия Гру. Николаос Цитиридис е един от най-добрите ни родни стендъп комедианти, който става известен с изявите си в Комеди Клуб София и с участието си в подкаста „Комеди Клуб Новините“.


 


 


На 27 януари 2020 Цитиридис става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име – Шоуто на Николаос Цитиридис, а от тази годна той е част от журито в осмия сезон на изключително популярната риалити поредица  „България търси талант“. Миньоните 2 бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска мечта.


 


Новият трейлър на Миньоните 2 ни хвърля директно в действието, подготвяйки ни за незабравимо приключение със сърце и душа, каквото само миньоните и Гру могат да предложат. Очаква ни история с много хумор, „неприличен“ екшън, музика и мета закачки, които надминават всичко, което сме виждали от франчайза до момента – франчайз, който Illumination превърнаха в емблема за качествено кинозабавление. Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии.


 


Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.


 


Предвождан от оригиналните автори на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др. Време е за злодеяния от най-висша класа с Миньоните 2 от 1 юли само в кината на 2D и 3D.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог