Свързани новини

16.02.2021 09:52

Талия над 102 см ускорява импотенцията и безплодието, а как да противодействаме: Какво да правим с времето в карантина

Видян 1708 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От малки сме чували, че за да бъдем стройни, талията не бива да надвишава метър, и то ако положението не е като в лафа "метър на метър". Последните научни изследвания обаче доказват, че проблемът не е само имиджов и не става въпрос единствено за дързост и красота. А и за реална опасност за хората, които допуснат обиколката на корема да надмине заветния метър. Ще добавим и лайфхак как да не стигаме до това ниво и как да се справим с тази работа, ако вече е факт.


Изследванията говорят, че всъщност "летвата", отвъд която не бива да скача обиколката на талията е 102 см. Нагоре от това равнище не само се говори за наднормено тегло, но започват да се развиват и всички рискове, свързани с него като диабет, който прави заразяването с коронавирус многократно по-опасно, но също и ужасни проблеми за половата система.


Една от предпоставките за развиване на импотентност - сексуална немощ, при мъжете е именно талията над 102 см. При жените пък е възможно да се стигне до безплодие. Много често именно дебелината е причина за подобни проблеми, които не се нуждаят от операции и други лекарски намеси, а от повече дисциплина на нас самите.


Как да не стигнем до това тежко положение или да го преодолеем? Според научните изследвания чудесен лек е т.нар. средиземноморска диета. Защо тя е идеалното решение? Защото, основана на естествени и качествени продукти и непотискане на апетита, тя осигурява перфектни условия за работа на съдовете в организма, а те действат заедно - пречат си или - в случая - си помагат така, че да се почувстваме перфектно и да свалим излишния, та и опасен товар от тялото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци