04.12.2019 11:55

Световноизвестни космонавти разкриват детайли за Вселената в Авиошоу

Видян 1061 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кога могат да започнат полетите до Луната и Марс, как се развива международното сътрудничество в изследването на Космоса и как се сбъдва една мечта? Отговорите на тези и още въпроси ще дадат космонавтите Жан-Франсоа Клервоа и Александър Лазуткин в „Авиошоу“ по Bulgaria ON AIR на 7 декември от 16:00 часа. Авторът и водещ на предаването Александър Богоявленски разговаря за втори път с Клервоа по време на престижния форум на директори и председатели на бордове на авиокомпании и производители от цял свят APG World Connect, който се проведе в Монако в началото на ноември. Екипът на Авиошоу бе единственият от България, поканен на значимото събитие.


 


„Ще се върнем на Луната със сигурност в следващите 10 години. Може би няма да бъде през 2024 г., както обявиха САЩ. Трудно е да подновиш разработките за апаратите за кацане на Луната. Имаме ракета, имаме космически кораб, но нямаме апарат за кацане“, каза Клервоа пред „Авиошоу“.


 


В края на ноември, по време на Дните на авиацията и Космоса в София, „Авиошоу“ се срещна и с руския космонавт Александър Лазуткин.


 


„В началото имаше само 2 страни - САЩ и СССР. Но сега европейските държави се научиха да строят космически кораби, да правят ракетоносители. Китай излезе в Космоса и също започна сам да се развива. Вече не са само 2 страни, а могъща група. Сега вече живеем във време, когато ще видим нов скок в Космоса", каза Лазуткин.


 


Не пропускайте „Авиошоув събота от 16:00 часа по Bulgaria ON AIR. Епизодите на предаването можете да гледате и в YouTube.


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое