01.07.2016 16:26

Слон с перки цъфна на Джулай морнинг

Видян 1667 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     На Джулай морнинг, на малкия плаж в Лозенец бе открита арт инсталация на слон, който е запазеният знак на Hacienda. Новата атракция в черноморското селище е дело на Васил Бърдаров от Bird Art Studio, автор на оръжията и реквизита за холивудската екшън поредица „Непобедимите“. 


  Любопитното е, че цялата конструкция „Слон“ е изградена от перки, които се задвижват от вятъра, а изгрева на слънцето огрява новото съоръжение. То тежи около 60 килограма и е с височина от 3 метра. През миналото лято в Hacienda Beach бе открита първата скулптура на слон, дело на художника Стефан Божков. Реализацията на арт инсталацията отне близо две години.  Произведението е направено от дърво и метал и носи послание за свобода. Инсталацията е инспирирана от творбите на Салвадор Дали и каталонския художник и скулптор Антонио Тапес. Тя тежи около 800кг. и е висока 5 метра. Любопитното е, че в скулптурата е вградена капсула на времето с послание към бъдещите поколения. Между пролуките пък гостите на Лозенец могат да поставят листчета с желания. 


  Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda това лято. Зад пулта ще застанат най-известните професионалисти в областта - Dj Vasquez, Jassen Petrov, Kaiski, Dj Tony, освен тях на морската сцена ще се изявяват DJ MASCOTA, DJ Burlak, DJ Andrew BG, DJ Chris BG, Dj Ross, MC HYPE MAN N.A.S.O. , Dj Big D  и още гост дидежи. Красивите и талантливи live вокалистки Vera Russo и Kristina Nova също ще забавляват гостите на Hacienda. Традиционно в понеделник Игор и Иван събират почитателите на караокето, вторниците са запазени за култовите черни партита организирани от съсобственика на Hacienda Beach Димитър Шалявски с подкрепата на музикалния лейбъл „Монте Мюзик“, в сряда феновете ще се забавляват с диджей сетовете на резидентите DJ DiMO BG и DJ Mr.K, в четвъртък българските музикални звезди споделят сцената на Hacienda, в петък и събота е времето за комерсиалните диджей партита.


  През месец юли в Hacienda Beach ще гастролират: на 12 юли Ice Cream, на 14 и 28 юли Venci Venc, на 19 юли в Hacienda ще избухне голямо черно парти с участието на DJ Battle, DJ Fed, DJ Cass&2 лица, на 21 юли концерт на малкия плаж ще изнесе поп-звездата Любо Киров, а на 26 юли Ъпсурт ще зарадват феновете на хип хопа. Красивите балерини на Биляна Йотовска и нейното Secret Garden Show ще зарадват почитателите на нощния клубен живот в Лозенец на 23 юли.
















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое