От откриването си през октомври 2020 г. салонът се превърна в едно от най-обсъжданите заведения за хранене в Кейптаун. А в малката му кухня молекулярният биолог от Зимбабве Тапива Гужа създава вкусове сладолед като никой друг.
Написани с черен маркер върху лъскавия кухненски плот са днешните възможности:
Солена сушена риба kapenta (смесена), ирис и чили Скоч Бонет
Малцово просо
Хибискус, карамфил и анасон
"Смятам, че в (глобалната) история на храните няма много място за Африка. . . освен ако не разглеждаме общата идея за африканска храна", добавя той. "Не се опитвам да се харесам на глобалната вселена - опитвам се да помогна на чернокожите да се наслаждават на своята култура по-редовно. "
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Въвеждат се ограничения в центъра на ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?
– Никаква, след 30 секунди всичко е готово.
Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.