Свързани новини

26.02.2009 14:09

Поредно участие на Каварна в международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2009”

Видян 1499 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Каварна ще постави акцент върху селския и алтернативния туризъм в региона на двадесет и шестото издание на Международната туристическа борса “Ваканция и Спа Експо 2009”, която се провежда в НДК - София от 26 до 28 февруари. На официалното откриване днес присъства кметът на общината Цонко Цонев. Специално да подкрепят морския град дойдоха приятелите на Каварна - шоумените Влади Въргала и Кофе Бабоне, музикантите Наско, Киро и Слави от Б.Т.Р. и актрисата Искра Ангелова, предаде БГНЕС.


През трите дни на изложението, вниманието на посетителите ще бъде привличано от рекламни филми и записи на концерти, провели се в рок столицата на България. На самостоятелния си щанд, община Каварна ще предлага богат асортимент рекламни материали, разкриващи забележителностите на каварненския край и богатото културно-историческо наследство. Желаещите да прекарат почивката си в района на общината, ще получават както информация за възможностите за настаняване в хотели, къмпинги и частни квартири, така и справка за предстоящите културни мероприятия.
В двадесет и шестото издание на международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо 2009" участват над 350 туроператорски фирми, браншови организации и сдружения, десетки туристически комплекси и хотели, общини, специализирани учебни заведения, балнеоложки курорти и хотели и други. Освен от България, на изложението се представят и компании от още 18 страни, сред които Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и други. Най-много са фирмите от Турция, Гърция и Италия. За първи път участват фирми от Португалия и Тунис, както и нови фирми от България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева