Свързани новини

02.08.2019 20:08

Почина 22-годишна внучка на Робърт Кенеди

Видян 3694 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сърша Кенеди Хил - внучката на убития кандидат за президент Робърт Кенеди, който беше по-малък брат на Джон Кенеди, е починала. Вчера вечерта екип на спешна помощ е повикан на място в резиденцията на Кенеди в Порт Хианис, Масачузетс, където внучката на някогашния сенатор е живеела с баба си. 22-годишната Сърша е обявена за мъртва в болницата на Кейп Код. Вестник New York Times посочва, че причината за смъртта ѝ е била свръхдоза, предаде Дир.бг. Тя беше дъщеря на Кортни Хил - петото от децата на Робърт и Етел Кенеди.


През годините семейство Кенеди е претърпяло редица трагедии, включително убийството на дядото на Сърша - Робърт, който бе убит през 1968 година, когато се кандидатираше за президент на САЩ. 5 години преди това, в Далас беше убит и Джон Ф. Кенеди - тогавашният президент на Америка, а този юли се отбелязаха 20 години от смъртта на сина му - Джон Кенеди - младши, който се разби със самолет, докато пилотираше към сватба в Порт Хианис. "Сърцата ни са разбити от загубата на любимата ни Сърша. Животът ѝ беше изпълнен с надежда, обещания и любов", се казва в официалното изявление на семейството.


  "Днес светът е по-малко красив", добави баба ѝ. 22-годишното момиче е следвало Комуникации в Бостънския колеж, като според New York Times е страдала от чести депресии.


"Депресията ми се вкорени още в средното училище и ще бъде с мен до края на живота ми", написа тя в студентски вестник през 2016 година. Полицията заяви, че вече са извикани хора за разпит и е започнало разследване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв