Свързани новини

11.06.2009 18:05

Олигарсите: Цецо Цветистия - троянски кон в ГЕРБ?

Видян 10494 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В политическите кръгове отдавна си задават един въпрос – дали е възможно дясната ръка на Бойко да е троянски кон в личната му партия?


Появилата се вчера информация на авторитетния сайт Всеки ден, че съпругата на Цецо Цветанов, наричан още Цветистия, била служител на ДАНС, ако е вярна, поставя още една въпросителна.


Или удивителна...


Според електронното издание Десислава Цветанова – съпругата на формалния лидер на ГЕРБ, била не какъв да е агент, а цял началник на сектор. И то не в какъв да е отдел, а именно в този, който захранва с информация най-високопоставените държавни служители – президента, премиера и председателя на парламента.


Освен това Цветанова има достъп до класифицирана информация.


Само напомняме, че такъв достъп беше отнет на няколко души, от които е свалено доверието на кабинета като уволнената за съмнения в мегакорупция главна данъчна Мургина – близка приятелка на половинката на софийския кмет Цветелина Бориславова.


Утвърдителният отговор на въпроса дали Цецо Цветистия може пък да е троянски кон в ГЕРБ обаче не бива да избързва. Може атаката срещу него да идва по друга линия.


Преди няколко седмици в. Уикенд съобщи сензационно, че председателят на генералската партия бил поддържал афера с дама, която не е съпругата му. Според най-големия български седмичник мистериозната Калина, която по-късно беше покрита, даже чакала дете.


Сигурно е съвпадение, но момата е търновка, а именно във Велико Търново ще се бори като мажоритарен кандидат Цецо Цветистия. Дали това не е алиби, за да заживее поне за месец в старопрестолния град, питат се злите езици?


Ние оставяме подобни сплетни без коментар или отношение.


Само напомняме, че е възможно слуховете за отношенията на Цецо и Калина, каквито и да са те, да са тръгнали от семейството му. Ако е така, това не би било изключение в ГЕРБ, където вече имаме поне една афиширана отчаяна съпруга.


Семеен раздор избухна при другия най-близък съратник на Бойко Борисов – д-р Лъчезар Иванов, наричан още Лъчо Мозъка. 


Там информацията идваше от първа ръка – от съпругата му, възмутена от насилие и промяна в характера на мъжа й. Пресата не побърза и в. Телеграф намери 2 приятелки на Лъчо.


Собствената дъщеря на личния лекар и депутат на неформалния лидер на ГЕРБ получи медицинско свидетелство за насилие от страна на баща си д-р Иванов, извършено пред очите на цялата им жилищна кооперация, и го изнесе в медиите и пред посланиците.


Една от тях – Нанси Макълдауни от САЩ скоро напуска България, за да стане дясна ръка на Хилари Клинтън – външният министър (държавен секретар) на САЩ.


Представете си какво отношение ще има американската администрация в лицето на бившата първа дама, сенаторка и феминистка към едно евентуално управление на ГЕРБ с данните, които ще получи за агресия и насилие срещу жени от страна на виден политик!


Напомняме, че Иванов забърка още 2 международни скандала буквално за един ден.


Първо обяви в съобщение до пресата подкрепа и направи медийно разгласяване за китайската секта Фалун Дафа под давлението на която заклейми “режима” в Пекин. Така “спечели” още една велика сила за каузата на ГЕРБ.


Накрая, оглавяваната от Мозъка софийска организация на партията, в отсъствието на Бойко подкрепи в СОС предложението на другарите си от Синята коалиция и кръсти улица в столицата на фашист номер едно в нашата история – проф. Богдан Филов.


Скандалът придоби международни размери, понеже срещу това веднага скочи Държавата Израел.


Влиятелната нация припомни, че 11 363 нейни представители от българските земи в Македония и Тракия са изтребени с подписа на Богдан Филов в нацистките лагери на смъртта. На хиляди други е иззета собствеността, вкарани са в трудови лагери от типа на Белене, забранено им е да получават заплати и да бъдат назначавани на работа.


Кой ти помни какво означава съкращението ГЕРБ – Граждани за Европейско Развитие на България...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое