Палачинковите ресторанти са мода в София, а има и цяла молска верига PanTastic. Идеята за нея е добра, ала реализацията...В добрите палачинкови ресторанти класическият модел с течен шоколад се прави с оригиналния – Нутела. Във въпросната верига сипват кафява смес от нещо като леген. Просто палачинка с шоколад не видяхме. Тя или е с шоколад и сметана, или избрания от нас вариант – с шоколад, бисквити и банани. Понеже размерът е XL, по време на без друго бавното изпълнение, персоналът би могъл да не слага такова огромно количество шоколад, колкото слага. Защото става байгън, особено в комбинация с бисквитите, стрити на прах като заготовка и с резенчетата банан. Прекалените неща рядко са хубави. По света има доста добри вериги за палачинки и не би било зле човек, който прави такъв бизнес в България да види – все едно дали в Амстердам или в Барселона и да погледне какво е тяхното предлагане – хем вкусно, хем хранително, хем елегантно, вместо да се отдава на ГМО пълнежи.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
НСО опроверга Николай Денков, че ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:
- Какво значи това?
Той:
- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.
Тя:
- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!
Днес фокусът ви може да се измести към практичните