Двамата се впускат в търсене на артефакта и не след дълго се озовават на мястото на инцидента от преди няколко десетилетия в градчето Фог Лейк

Свързани новини

15.04.2022 11:04

Наптегнат трилър в Цветовете на нощта

Видян 1118 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Норт Частейн притежава необичайна дарба - паранормално нощно зрение, с което проследява най-опасните психо престъпници. Той научава, че баща му е изпаднал в кома след нападение заради артефакт, принадлежал на дядо му, който е работил за тайна правителствена лаборатория.


 


За да спаси живота на баща си, той трябва да намери въпросния артефакт. И да докаже почтеността на дядо си, считан за предател от мнозина от членовете на тайната организация Фондацията. Дарбата му обаче отслабва с всеки изминал ден и Норт съзнава, че не може да се справи сам. Обръща се за помощ към посредничката Сиера Рейнс, която познава подземния свят на колекционерите на антики и реликви.


 


Двамата се впускат в търсене на артефакта и не след дълго се озовават на мястото на инцидента от преди няколко десетилетия в градчето Фог Лейк. Инцидент, който белязва цели поколения и променя живота им завинаги. Норт и Сиера ще разкрият шокиращи истини за случилото се през онази съдбоносна нощ.


 


Някой обаче ги следи и ще направи всичко по силите си тайните от миналото да останат заровени завинаги…Авторка на над 50 поредни бестселъра на „Ню Йорк Таймс“, Джейн Ан Кренц използва три различни псевдонима за всеки от трите поджанра на романтичния паранормален съспенс, в които твори:  Джейн Ан Кренц – за съвременни четива, Аманда Куик – за историческите и Джейн Касъл – и за футуристичните.


 


Общият тираж на книгите й надхвърля 30 милиона екземпляра. Джейн Ан Кренц е завършила специалност „История“ в Калифорнийския университет и има магистърска степен по „Библиотечни науки“. Тя е първата носителка на наградата „Джейн Остин“ на Romantic Times, създадена да „почете представителите на романтичната общност, които са повлияли значително на жанра“.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво