28.09.2021 13:19

Най-важните есенни дрехи в мъжкия гардероб

Видян 1190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колкото и да ни се иска лятото да трае вечно, есента ни завихря в опит отново да изплува на повърхността. Дните вече са къси, нощите – по-хладни, но не бива да пропускаме и хубавата част на този сезон: нови възможности да освежиш гардероба си.


 


Макар че времето може да ни подлъгва от тук насетне, това не е причина да захвърлиш любимите си летни дрехи. Понякога е достатъчно да избереш водоустойчиво яке, топъл пуловер и един нов чифт мъжки боти от Fashion Days. По този начин можеш да удължиш лятото в гардероба си, продължавайки да редуваш любимите си блузи и тениски.


 


Всеки студен есенен ден се нуждае от топъл пуловер, направен от вълна или памук, с плетки или принт, с шпиц деколте или ниска яка. Изключително мултифункционален, той може да се носи в разнообразни комбинации, с класически блузи или тениски.


Невъзможно е да сбъркаш, ако избереш мъжко яке с ярки цветове. То си подхожда с почти всичко в гардероба ти, а този сезон се комбинира добре с тениска с принт. Като всяка светла дреха, то контрастира идеално на по-мрачни тонове, така че носи го с тъмни дънки или панталони.


 


С настъпването на студеното време не е задължително да кажеш “стоп” на разходките в парка, дори и температурите да наподобяват тези в хладилника. Просто избери чифт топли панталони, направени от плътен деним или от друга материя, която ще е точно толкова сгряваща, колкото и шикозна. Ще се нуждаеш от много блузи с дълъг ръкав, които са удобни за носене над тениски през студените дни. А и сигурно ще признаеш, че има нещо страхотно в начина, по който блуза с овално деколте може да измени цялото облекло, особено щом се носи над такава с ниска яка или бяла тениска.


 


Но най-важното нещо в новите сезонни облекла ще бъдат истински удобните, топли и универсални ботуши. Независимо дали предпочиташ модели с връзки, или с цип, направени от естествена кожа или от велур, със спортен, планински, класически оксфордски или елегантен дизайн, със сигурност ще се нуждаеш от ъпдейт за есен 2021. Открий есенни ботуши за мъже от кожа или велур с модерен и удобен дизайн!


 


Наближаващите дълги есенни уикенди изискват и още един чифт обувки – спортни или леки и удобни сникърси. Те са лесни за носене и добавят нужната доза стил към всяко облекло. Завърши твоята уикенд визия с дънки или спортно долнище, пъстра тениска и неутрален пуловер, който никога не губи лежерния си стил.


 


Не забравяй, че правилните аксесоари правят септемврийското облекло завършено, така че тази есен може да инвестираш в шапки, часовници, мъжки якета, шалове, а защо не и в готина раница за лаптопа или ноутбука си!?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей