15.02.2009 14:03

Монаси се качиха на Мерцедеси

Видян 1680 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Монасите от Гигинския манастир, който се намира край Перник, се возят на кола за около 15 хил.  лева, научи 19'. Те са избрали да карат многоместен Мерцедес модел Вито. Освен, че не е от най-евтините, за тази кола са нужни и доста средства за подръжка. Монашеското возило харчи над 20 на сто.


Всеки път, когато поповете слизат от луксозния си автомобил, жителите на Перник и село Гигинци се възмущават от разточителството на свещениците и негодуват от къде са събрани толкова пари. Тази гледка не може да остане незабелязана, коментират хората, които познават добре монасите Никанор и Евгений.


Много хора от селото нямат добро отношение към поповете и често се оплакват от тях по различни поводи, разказаха запознати.


Неотдавна свещенниците влезнаха в конфликт и с лидера на партия Атака в Перник Румен Ваташки, който ги обвини в близост с ДПС и финансови далавери, свързани с партията, както и в антибългарски действия. Според него зад отците стоят бизнес интереси и те са само поставени лица. Думите му обаче бяха определени като безобразие от монасите, които обясниха, че всичко било заради възстановяването на старата обител и нямало нищо лошо да се помогне.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей