01/02

Свързани новини

17.07.2009 10:27

Клиенти на ПИБ с най-много награди от томболата на VISA Европа

Видян 2548 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клиентите на ПИБ, които спечелиха по 400 лв. в томболата на VISA Европа през месеците април и май са най-много – общо 37. Това се дължи на факта, че клиентите на ПИБ използват най-активно своите дебитни и кредитни карти VISA. „Това означава, че нашите клиенти са доволни от картовото обслужване, което им предлагаме и стават все по-многобройни” коментира Никола Бакалов, Директор дирекция „Картови разплащания” в ПИБ. „За нас удовлетвореността на клиента е приоритет и за в бъдеще ще се стараем да предлагаме конкурентни продукти и услуги” - добави той.


Включването за участие в томболата става автоматично. През периода 1 април – 31 май 2009  в нея можеха да участват всички картодържатели на дебитна или кредитна карта VISA, издадена от която и да е банка, оперираща в България. Всеки клиент, направил плащане със своята карта в търговски обект в страната, например магазин, ресторант или в интернет сайт може да спечели награда, независимо от стойността на покупката. „За картодържателите банковата карта означава удобство, достъп до средства по всяко време, наличност на средства за непредвидени разходи, спестяване на време и повече сигурност. С тази промоция ние искахме да насърчим нашите картодържатели лично да се убедят кои са най-добрите начини за употреба на кредитни и дебитни карти и как да се възползват от приемането на карти VISA в голям брой търговските обекти в цялата страна”, коментира Красимира Райчева, Мениджър на VISA Европа за България.


По този начин всеки ден VISA Европа дава шанс на трима щастливи картодържатели да спечелят по 400 лева, които им се прехвърлят автоматично в сметката от банката издател на картата. Важно е да се отбележи, че няма ограничение на броя на транзакциите, които всеки VISA картодържател може да прави, за да спечели награда.


Честито и късмет на победителите!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -