Типичен случай за пренебрегвано дете от богато и ексцентрично семейство, което иска да се откъсне за няколко дни от проблемите си

Свързани новини

28.07.2022 14:07

Катрине Енгберг е новият глас на криминалетата

Видян 473 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изчезнал тийнейджър. Финансова измама. Убийство. Поредният заплетен случай на Копенхагенската полиция. Очаквайте „Погрешни стъпки“ на 2 август с логото на „Хермес“. Катринe Енгберг е родена през 1975 г. в Копенхаген, където живее и днес.


Дебютният й роман „Наемателката“ е преведен в повече от 20 страни по света, а продажбите му в Дания надхвърлят 100 000 екземпляра. Книгата, както и нейното продължение – „Стъклени крила“,  бяха приета много добре и от българските читатели. Сега „Хермес“ представя „Погрешни стъпки“ – третата част от бестселъровата поредица за полицейски следователи Йепе Кьорнер и Анете Вернеру, която се отличава с неповторим стил, гениално преплетени сюжети и запомнящи се герои. Каква е историята в „Погрешни стъпки“? Когато 15-годишният Оскар изчезва, полицията предполага, че той просто е избягал.


Типичен случай за пренебрегвано дете от богато и ексцентрично семейство, което иска да се откъсне за няколко дни от проблемите си. Родителите му обаче са сигурни, че с него се е случило нещо ужасно. Единствената улика е загадъчно писмо с цитат от Оскар Уайлд, което никой не може да разгадае. Дали става въпрос за оплетена схема за отвличане или прощално писмо от депресиран тийнейджър? Имал ли е Оскар причина да посегне на живота си? Тогава тялото на млад мъж е открито в инсинератор за отпадъци. Жертвата е убита същата нощ, когато Оскар изчезва. Следователи Йепе Кьорнер и Анете Вернер започват трескаво издирване. И се натъкват на шокиращи семейни тайни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог