Свързани новини

28.06.2013 14:25

Къци и Риск печели, риск губи се завръщат по ТВ7

Видян 4993 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Къци Вапцаров и „Риск печели, риск губи” се завръщат в ефира на ТВ7 от 8 юли . Зрителите ще трябва да се справят с кръстословицата всеки ден от  12:00. Шоуто ще раздава и големи парични и предметни награди, Джакпотът от Колелото на късмета пък е на стойност 100 000 лв. Първите записи на „Риск печели, риск губи” ще се осъществят в периода 5-7 юли в студиата на предаването на ул. Цар Самуил 32 в София.


На място всеки желаещ може да се включи в завръщането на играта на екран. Предаването обявява и кастинг за емблематичните за шоуто „Момичета на късмета”.


Правилата на „Риск печели, риск губи” са каквито и преди - състезателите в залата излизат един след друг, избирани на случаен принцип, за да решават думите, подредени на Кръстословицата. Всеки участник има право да избере една произволна карта от нея и когато асистентката му я отвори, водещият му дава първоначална информация за думата, за която играе. Информацията включва от колко букви се състои думата и информация, която да ориентира участника за какво играе. След това участникът има право да избере два пъти от Картите на късмета, които са асо, двойка и жокер. Ако изтегли асо, има право да отвори произволна карта по думата, за която играе. Ако изтегли двойка, печели право да назове две букви от азбуката и ако ги има в думата, асистентката на водещия му ги отваря. При жокер печели право да научи повече за думата.


След като изтегли два пъти от Картите на късмета, участникът има 10 секунди, в които трябва да назове думата. Ако успее, печели сума. След като е отворил една дума от Кръстословицата, играчът е поставен пред избора да играе за нова дума, с риск да загуби спечеленото дотук, в случай че не я познае, или да се откаже и да запази спечеленото до този момент. В случай че се откаже, водещият избира нов участник, който излиза на сцената и играе. Участникът, който довърши кръстословицата е победител в играта и печели правото да завърти Колелото на късмета, където го очакват парични и предметни награди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.