03.07.2009 17:23

ИЗБОРЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП

Видян 2588 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Соня Колтуклиева изготви специално за 19' и СЛАВА нумерологичен хороскоп на главните действащи лица в политиката. “Битката за победа в изборите е битка на воля, интелект, платформи, нерви, пари и на числа“, казва пиар консултантът.



Сергей и Бойко са манекени на сцената


Най-сензационното в противостоянието между основните политически врагове през тази година е, че те са в една и съща лична година – т.е. имат еднакви предимства и недостатъци. Така е с Бойко Борисов /13 юни 1959 г./ и Сергей Станишев /5 май 1966 г./. И двамата са с лично число Единица – силни, властни, новатори, егоцентрици, подчиняващи се на мотото: „Царската корона тежи”, защото решават проблемите на другите и водят армиите в настъпление. Единица е най-доброто число за водачи. Единиците са успешни, независимо от интелектуалния си потенциал, образованието и работоспособността си. Предопределени са да успяват във всичко, изненадвайки себе си дори.
През тази драматична за политическата им кариера Бойко и Сергей са и в една и съща лична година – Тройка. Нейното мото е: ”Бъди смел и обаятелен. Като манекен на сцена”. На Генерала това му отива - той притежава харизма и чар, въздействащи на балканските честоти. Премиерът е интелигентен, но дистанциран. Ако могат да си прелеят силните си страни, биха се получили двама забележителни политически мъже. На 5 юли двамата непримирими противници ще бъдат в месец 1 – ново начало, неочаквани шансове, отворени врати и в ден 6 – разчитай на приятели, на подкрепата на екипа и семейството си. В деня след вота и двамата ще бъдат в съдбовното число 7 – каквото е предопределено да им се случи, ще се случи, без да се подчинява на логика и сметки и ще бележи живота им дълго занапред. И за двамата денят ще започне нервно и скандално. Но нека помнят – в седмицата нищо не е както изглежда, нищо не е толкова страшно, колкото се представя. Месец юли и за двамата кандидати за министър-председател ще бъде силен, устремен и успешен. Какво ще рече това? Че ще сътворят коалиция и ще управляват заедно?! Много е възможно да изградят експертно правителство с личностите от кръга на банкерката Цветелина Бориславова, а Борисов и Станишев да са лидерите на Коалиционен съвет, Съвет на управляващите или както и там да се нарича неформалния консилиум.


Доган и Волен – в клетката на съдбата
И другите двама злостни врагове Ахмед Доган /29 март 1954 г./ и Волен Сидеров /19 април 1956 г./ са с едно и също лично число – Петица. Мъже на кариерата. Материални и устремни, притежаващи магнетизъм и деспотичност. През тази година са в Седмица – подчинени на Съдбата и нейният избор за живота им напред. В деня на изборите ще бъдат в месец петица, сполучлив за промяна и пробив в кариерата и в ден единица – ново начало. Денят им ще бъде успешен.


Мартин Димитров и Костов – с ново начало
И още една приумица на Съдбата – този път с еднакви шансове и проблеми са двамата новоизлюпени политически партньори Иван Костов /23 декември 1949 г./ и Мартин Димитров /13 април 1977 г/. Бившият и новият лидер на СДС са родени с лично число Осмица – пробивни, егоцентрични, лишени от скрупули в амбициите си за налагане. През 2009 г. те и двамата започват чисто нов 9-годишен цикъл в живота си. Мартин оглави маргинализирания СДС, а Костов се опитва да възроди политическата си кариера, белязана с корупция и грандиозния провал на изборите през 2001 година. За изборите и двамата са в много благоприятна позиция – в месец 8. Мотото на осмицата е: ”Почукай и ще ти се отвори”, но таи опасността от пропадане в лабиринт, от който могат да излязат само със собствени сили. Неделният изборен ден е за тях 4 – сътресения, ядове, раздрусване. В понеделник ще трябва да се борят да докажат правотата си, защото са в ден 5:”Борба за лична кауза”. Никак няма да им е лесно!


Тревоги за Царя
Симеон Сакскобургготски е в лична година 6 – ще го тормозят близките му, ще се накачулят като маймуни на рамото му, всеки ще се бори за благоразположението му. Той самият ще трябва да се довери на приятели. Лидерът на НДСВ ще бъде в най-разтърсваща клопка на Числата. Царят ще бъде на изборите в месец 4, а в деня на вота – в Девятка. Лошо! На другия ден ще трябва да взима тежки решения и да захваща по нови друмища.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби