Който ходи по ресторанти в София, си спомня Карера. Е, вече не е Карера, а е Темперо. Новите съдържатели са запазили някои недобри страни на старите. На първо място е претенциозността.Човек се чуди защо му е на някого твърде дълго меню, ако не поддържа позициите в него до една? Защо келнери си позволяват да решават замяна на неналични ястия с други, без да са питали клиентите си? Или защо му е например в лъскав интериор на някого да сервира обедно меню с наденица и боб? Защо удобният вход е изместен отстрани? Защо в покрито и закрито отвсякъде помещение, което е било градина, но вече не е, се пуши? Иначе, храната е добра. Цените са, общо взето, защитени от качество. Човек малко се притеснява, когато в доста заета вечер за елитните софийски ресторанти, се разполага сам със събеседника си насред празни салони, в които току по-късно се стекат още няколко души. Всъщност, и това е добре – дискретността на разговорите в нашата клюкарска столица винаги е за предпочитане.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Концерт в Швейцария с участието на ...
бТВ Синема 12 май 21:00ч.
Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк
Понякога, само понякога, се събуждате с вяра, с усмивка,