Това вкарва уют в цялостното възприемане на интериора, както и чувството, сякаш човек не е в София, което според някои е лукс в милионния град.

Свързани новини

19.04.2023 17:16

И ДА, и НЕ! Голямо ГАЗиране в На улицата, иначе е нелошо заведение

Видян 1121 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На улицата е голямо и претенциозно заведение на ул. Ал. Пушкин между софийския Етоал с 8 лъча и Околовръстния път. Названието прави впечатление дори в кулинарния хъб наоколо с всякакъв вид и класа ресторанти, сладкарници, барове и редови закусвални наоколо. Има много плюсове, но един голям минус – заради газовите печки за отопление, особено в зимната градина откъм улицата миризмата на газ е доста осезаема и това не е приятно. В комбинация с аромата на наргиле, та и на цигари, главата се замотава гарантирано, ако ще да не близнете и капка алкохол.



Иначе менюто е обемно, даже прекалено. Има всякакви видове ястия от всякакви национални и стилови течения в кулинарията. На този фон е трудно да се отличи нещо конкретно, което обикновено не е от полза на заведението – т.нар. сигничър диш или знаково ястие е нещо важно, не само тренди. Чарът на това място е колекцията от домашни варива – от туршии до сладки, която изпъстря прехода между градината – реално тип аквариум, и салона, както и единия край на самата зала за хранене. Това вкарва уют в цялостното възприемане на интериора, както и чувството, сякаш човек не е в София, което според някои е лукс в милионния град.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог