За създаването на уединено пространство в градината, безспорно огромна роля играе градинската ограда, като тук, основната задача да ни скрие от погледите на всички минувачи е делигирана на оградните пана

Свързани новини

07.09.2022 11:40

Градината – храмът на нашето спокойствие

Видян 1712 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Препускайки през динамиката и забързаността на градското ежедневие, съвременният човек на XXI век търси все повече хармония  в дома си, където максимално да отпусне и разтовари стреса и напрежението далеч от погледите на света.


А какво по-чудесно място от градината, превърнала се в своеобразен храм на спокойствието. Обградени от красив и богат растителен свят, простота, чистота, красиви рози, прясна лимонада и книга в ръка – истинска мечта! Но как да създадем така нужното уединение, едновременно подчертавайки индивидуалността и характера на външния градински екстериор?


Ако търсите отговорите, то ще ги отркиете в следващите редове. В настоящия материал акцентираме върху два основни елемента, за да превърнете градината си в оазис изпълнен с красота и спокойствие.


Голямо „да” за плътните оградни пана


За създаването на уединено пространство в градината, безспорно огромна роля играе градинската ограда, като тук, основната задача да ни скрие от погледите на всички минувачи е делигирана на оградните пана.
Превърнали се в истински тренд, те са задължителен градински елемент, който освен, че ще обезпечи със сигурност и поверителност вашето лично пространство и това на любимите ви хора, но и ще подчертае стила и характера на живущите.


От изключителна важност е да изберете правилните оградни пана, които максимално да покрият нуждите на пространството ви.


Ако искате отлично уединение, съпроводено с редукция на шума, то перфектното решение са плътните градински пана, при които липсва пространство между дъските и са отлична опция, в случай, че живеете на улица с голямо движение или имате домашен любимец. И не само това! Този тип огради обезпечава с допълнителна сянка, което я прави още по-предпочитана през горещите летни дни.


В онлайн магазин vidaXL.bg ще откриете богато разнообразие от оградни пана за вашата градина, превъръщайки пространството в едно наистина райско и уединено кътче за релакс след динамичен ден в града. В каталога са налични бюджетни решения в различни стилове, размери, цветове, материали, от които може да избирате: дърво, бамбук, стомана, PVC, пластмаса.



В селекцията може да разгледате плътни оградни пана цени, сред които със сигурност ще намерите стила, който перфектно ще се впише към екстериора, подчеравайки характера на другите градински компоненти, създавайки една наистина уникална градинска естетична атмосфера.
 
Ползи от оградните пана


В оградните пана има нещо уютно, безгрижно, носят усещане за ваканция, за вила, релакс, като ползите от тях са изключително много. С помощта им, успешно може да решите редица битови проблеми, като: да се предпазите от нежелани и любопитни погледи, които смущават спокойствието ви; да подобрите визията на пространството, прикривайки недостатъците му; да се предпазите от шума и праха на улицата. Оградните плана имат и друг плюс – те са изключително устойчиви на атмосферни влияния и не само това!


Монтират се бързо и лесно, като не са нужни специални майсторски умения. Оградните паненли перфектно се съчетават с любимите перголи с градински рози, като придават уникален стил и характер на градината, превръщайки я в точка за релакс и уединение.
 
В селекцията от предложения на vidaXL.bg  ще откриете разнообразие от стилове и вариации с градински арки и перголи, изработени от различни материали, които с уникалния си дизайн и изчистени линии ще приковат вниманието, превръщайки дома ви в истински рай.



Следете отблизо офертите на vidaXL.bg и превърнете вашата градина в истински храм на спокойствието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв