Нови 20 заглавия ще предложи платформата за кино у дома NeterraTV+ на своите зрители в рамките на месец март.

Свързани новини

10.03.2023 13:42

Гледаме онлайн кино шедьовъра от Европа и Близкия Изток

Видян 2393 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нови 20 заглавия ще предложи платформата за кино у дома NeterraTV+ на своите зрители в рамките на месец март. Филмите ще бъдат с до 25% по ниска цена в сравнение с филмовите пакети, които бяха налични за предходните месеци. В селекцията за март намират място качествени продукции за всеки вкус - от комедии, биографични филми, през звездни роли на легендите на европейското кино до фестивални хитове, като „Шарл Дьо Гол“, „Герой“, „Цигуларката“, „Уроци по персийски“ и др. Месечното предложение ще е налично само за територията на България, без необходимост от абонамент.


Онлайн билетите са за пакети, които включват 1, 3, 5, 10 и всички 20 филма. В сезона на реалититата и блокбъстърите много зрители търсят глътка свеж въздух в европейското кино, което по традиция се отличава с вълнуващи истории, силни образи и неочаквани обрати. Именно такива са филмите от мартенската селекция. „Шарл Дьо Гол“, проследява момента в който маршал Петен, против волята на генерал Дьо Гол, решава да преговаря с Хитлер. Друг филм, който си заслужава да бъде видян е „Цигуларката“.


Лентата е с произход Финландия, а сюжетът разказва за Карин Нордстрьом  - младата музикантка трябва да прекрати кариерата си след катастрофа. Тя започва да обучава доста по-млади от нея студенти и неусетно се увлича по един от тях – Анти. Копродукция между Германия, Русия и Беларус също е сред акцентите в селекцията  - филмът „Уроци по персийски“, в който евреин избягва екзекуция в концентрационен лагер, лъжейки, че е персиец. Сред топ филмите за март се отличава и Иранската драма на  големия Аскар Фархади „Герой“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец