Денят ON AIR

Свързани новини

28.02.2024 15:36

Гледайте Денят ON AIR - от 4 март в 18:45 часа

Видян 2589 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вечерното публицистично предаване на Bulgaria ON AIR „Денят ON AIR” с Ганиела Ангелова от 4 март ще стартира с нов час на излъчване - в 18:45 часа, веднага след централната емисия на „Новините ON AIR”. Промяната е част от новата програмна схема на телевизията и продължава стремежа на Bulgaria ON AIR да предлага на зрителите навременни и обстойни коментари и анализи по най-важните и горещи политически и икономически теми, които вълнуват обществото.

Предаването безспорно е една от най-изявените продукции в ефира на политематичната телевизия, като поради сериозността на съдържанието то се измества по-рано, за да даде важната информация в края на работния ден и преди времето за почивка и отдих.  

В студиото на предаването анализи и коментари по най-дискутираните теми в страната ще продължат да правят водещи експерти в различни сфери, политици, социолози и политолози, предлагащи различна гледна точка, обстоен обзор и отговори на най-задаваните въпроси.
Публицистичното предаване ще се излъчва всеки делничен ден от 18:45 часа, а повторенията можете да гледате всяка сутрин от 7:15 часа, както и вечер от 22:30 часа.
Повече информация за новата програмна схема, нови продукции и проекти, както и други любопитни допълнения – очаквайте скоро.  





Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак