Талънтс е ресторантът на концептуалния хотел Кичън 59 на бул. Цар Борис Трети в София, номиниран за последните Български туристически награди.

Свързани новини

22.06.2023 15:06

ДА! Талънтс: гурме, което нахранва

Видян 1973 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Талънтс е ресторантът на концептуалния хотел Кичън 59 на бул. Цар Борис Трети в София, номиниран за последните Български туристически награди. Той е част от целия дизайн на партерния етаж на комплекса, който е моноспас – единно пространство в съвременен стил, обособено на различни зони. Интериорът на заобиколения от три страни с витрини ресторант е много тренди.


Менюто е кратко и ясно. Порциите не са големи, понеже идеята на заведението е да бъде гурме, но са достатъчни, за да нахранят. Ние избрахме капрезе с пяна от моцарела, което е фюжън между нашата салата от домати със сирене и италианския първообраз, претворена от готвачите на Талънтс. Основното ястие, на което се спряхме, беше свинско контрафиле с огретен и добавка от патешки бутчета за разкош.


Част от задължителния репертоар на гурме ресторантите е, че с поднасянето на всяко ястие сервитьорът обяснява подробности за него, което е забавен и симпатичен детайл. Особено, когато се прави, както в този ресторант, без досаждане и предозиране. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей