Два месеца преди 11 септември 2001 г. – датата, която променя завинаги световната история, в планината Катскил е извършено жестоко убийство

Свързани новини

09.01.2024 13:56

Чарли Донли се завръща с динамичен трилър

Видян 836 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Два месеца преди 11 септември 2001 г. – датата, която променя завинаги световната история, в планината Катскил е извършено жестоко убийство. Жертвата е известният писател Камерън Йънг, чието голо тяло виси от балкона на вилата му. Откритите на местопрестъплението улики водят до Виктория Форд, негова семейна приятелка и любовница. Тя се среща с адвоката си в една от кулите близнаци на Световния търговски център на 11 септември, след което изчезва безследно. В последното телефонно обаждане до сестра си Виктория твърди, че е невинна, и я умолява да изчисти името й. Двайсет години по-късно, посредством революционна ДНК технология, Виктория официално е идентифицирана като една от близо трите хиляди жертви на атентатите.


Иновативният метод привлича вниманието на популярната телевизионна водеща Ейвъри Мейсън, която решава да се разрови в забравения случай. Заплетеният личен живот на Виктория обаче се оказва само върхът на айсберга. Но за да разбере какво се случва в настоящето, Ейвъри ще трябва да се вслуша в миналото и да заложи собственото си бъдеще на карта. „Превъзходен. Всички съставни части на добрия трилър са налице – изневяра, фалшива самоличност, задни мисли, измамни схеми, плагиатство, секс игри и дори убийство“, коментират от  Ню Йорк Таймс.


Писателят Чарли Донли е автор на осем романа, които попадат в американските класации за най-продавани книги. Характерни за стила му са динамиката и непредвидимите сюжети. Наричат го дързък нов писател, който е на път да се превърне в едно от големите имена в света на съспенса (Publishers Weekly).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите