01/02
28.07.2019 09:57

Актриса умря на сватбеното си пътешествие до Magic Bus

Видян 3507 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Младата беларуска актриса Вероника Никонова загина в Аляска по време на сватбеното си пътуване. Трагичният инцидент се е случил, когато жената и съпругът й се връщат обратно от емблематичния автобус от филма


Сред дивата природа - Magic Bus. Лентата е по книгата Сред дивата пустош на Джон Кракауер, написана по истински случай и описваща приключенията на 23-годишния Кристофър Маккендлес, който търси обикновен живот в дивата природа и в крайна сметка умира в същия автобус през 1992 г. от глад.


Никонова, начинаеща актриса и режисьор, е само на 24 години и точно е омъжена за активист на опозицията в Беларус Петър Маркелов, когато приключението от сънищата й става ужасно. Двойката се опитвала да пресече река Текланика на връщане от изоставения автобус, превърнат в забележителност.


За помощ на туристите е опънато въже през реката, но течението е твърде силно. Според Маркелов, който първо прекосил реката, жената успяла да стигне до средата, преди да се подхлъзне и извика за помощ. Той твърди, че се е втурнал да помогне и се опита да я измъкне, но в крайна сметка Никонова се удавила в бързите течения. Всички опити на Маркелов да спаси съпругата си се провалили.


Никонова е най-известна с ролята си във военната драма The Brest Fortress, в която участва. Тя се премества в САЩ няколко години по-късно.


Властите в Аляска започнаха разследване на инцидента, като извадиха тялото на Никонова за аутопсия, за да "установят причината за смъртта".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните