09.01.2017 16:45

Технологичен UpDate по Bloomberg TV Bulgaria всяка събота и неделя от 19,30 часа

Видян 1317 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-новото от света на високите технологии, ИТ компаниите и дигиталния свят ще представя предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria – от 21 януари, всяка събота и неделя в 19,30 часа. UpDate ще обогати програмата на бизнес телевизията със съдържание, посветено на хайтек индустрията - в крак със съвременния начин на живот, който е немислим без технологиите.


Автори и водещи на новото шоу са технологичните анализатори, познати от ефира на Bloomberg TV Bulgaria, Елена Кирилова и Бойчо Попов. Те ще запознават зрителите с последните постижения в ИТ сектора, актуалните тех джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи, които подобряват качеството на живота в съвременния свят. UpDate ще разказва и истории на успеха и ще вдъхновява бъдещите предприемачи с постиженията на български и международни стартъпи, впечатлили пазара с оригинална и иновативна идея.


Как най-големите технологични компании в света успяват да се задържат на върха на света, с какви проблеми се сблъскват, как решават казусите си, какво ги превръща в хайтек гиганти, как успяват да пробият новите компании, подценява ли се киберсигурността – тези и още отговори ще търсят Елена Кирилова и Бойчо Попов. Водещите следят под лупа технологичния сектор и всекидневно се информират за новостите - двамата водят тематичната рубрика по Bloomberg TV Bulgaria от самия старт на бизнес телевизията и са технологични редактори в Investor.bg.


„Появата на UpDate в ефира на Bloomberg TV Bulgaria не е случайна. Технологиите вече навлязоха до такава степен в живота ни, че ни е трудно да си представим всекидневието си без много от тях. Всичко това, разбира се, намира и финансово изражение. Днес петте най-големи по пазарна капитализация компании в САЩ са представители на хайтек сектора“, споделя Елена Кирилова. Повече за нея вижте тук.


„UpDate ще бъде единственото предаване в българския ефир, посветено на технологиите. В пика на dot-com балона през март 2000 г. технологичните компании бяха сред най-големите в света – и все още са гиганти. Разбира се, успехът на Големите пет в технологиите също може един ден да свърши. Добрите времена никога не продължават вечно. Но за момента технологиите са на върха на света“, допълни Бойчо Попов, който е и главен редактор на Investor.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката