Ако 2023 г. беше годината на Ford Ranger, който най-накрая сложи край на седемгодишното управление на своя съперник като най-любимия нов автомобил в Австралия, то 2024 г. може да донесе завръщане във формата на Toyota HiLux.

Свързани новини

07.02.2024 09:50

Очаквайте скоро фейслифт на Toyota HiLux 2024 г.

Видян 9856 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако 2023 г. беше годината на Ford Ranger, който най-накрая сложи край на седемгодишното управление на своя съперник като най-любимия нов автомобил в Австралия, то 2024 г. може да донесе завръщане във формата на Toyota HiLux.

Източници потвърдиха, че това, което ще бъде последният фейслифт на сегашния HiLux преди появата на изцяло ново поколение през 2025 г., ще пристигне тук до няколко месеца.

За никого не е тайна, че избрани версии на Toyota HiLux 2024 ще получат актуализация на задвижването с 48-волтова мекохибридна система (за която се твърди, че ще подобри горивната ефективност с до 10%) тази година, а последните съобщения за появата на обновената гама на ute в шоурума през март или април изглежда са верни.



Късната актуализация на сегашния HiLux ute, който датира от 2015 г., също ще донесе променен външен вид на предната част, за което по-рано сигнализираха изпълнителните директори на Toyota Australia.

Ръководителят на продажбите, маркетинга и франчайз операциите на Toyota в Австралия Шон Ханли заяви миналата година, че през следващата година ще има "...поне още една изненада за HiLux" и по-голямата от очакваното актуализация очевидно е това, което той има предвид.

Въпреки че е малко вероятно фейслифтът на Toyota HiLux ute да изглежда точно като тези рендери, създадени от Digimods Design, този нов дизайн на носа се очаква да подскаже какво да очакваме от изцяло новия HiLux от 2025 г., който в момента се тества в Австралия.



По-нататъшните промени ще включват подобрения в оборудването, като например включването на предни/задни сензори за паркиране и безжични зарядни устройства за телефони за моделите от среден клас.

През последните три години Toyota въведе цели шест текущи промени в HiLux в опит да запази свежестта му в лицето на новия Ranger, а сега Toyota продължава с по-редовни актуализации за повече модели от своето портфолио, за да запази цялостната си доминация в продажбите в Австралия и в чужбина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог