Дебют

Свързани новини

27.09.2023 09:40

Mini JCW Bulldog Racing Edition дебютира

Видян 8388 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Mini скоро ще помаха сбогом на текущото поколение на своя хечбек с твърд покрив, но това няма да се случи, преди да бъде пуснато още едно специално издание на модела. Този път британският автомобилен производител празнува състезателен триумф от Bulldog Racing team, частен състезателен отбор, базиран в Нюрбург, Германия. Тези хора завършиха втори в тазгодишното състезание 24 часа на Нюрбургринг в класа за серийни автомобили с работен обем от 1600 до 2000 кубика и турбокомпресор.

Уместно превозното средство, което виждате изобразено в галерията по-долу, носи името Bulldog Racing Edition и е базирано на версията на John Cooper Works на хечбека Mini с три врати. Това е силно подобрена версия на стандартния автомобил, модифициран за по-добро представяне на писта и вдъхновен от двата състезателни автомобила, използвани от екипа на Bulldog Racing на легендарната писта. За начало има регулируемо окачване KW V3, което замества фабричното окачване, което е настроено на Нюрбургринг и трябва да осигури по-добро управление.

Въпреки че няма промени под капака – 2,0-литровият турбокомпресор там все още генерира максимална мощност от 231 конски сили и 235 паунда фута въртящ момент – двигателят е оборудван с нова изпускателна система от Remus. Мощността от четирите гърловини продължава да се доставя към предните колела чрез шестстепенна автоматична скоростна кутия, въпреки че оригиналните колела са заменени със 17-инчови джанти OZ HyperGT, оборудвани с гуми Pirelli P Zero с размери 205/45 R17.




Разбира се, има визуални настройки, които да съответстват на подобренията в производителността. Например, хечбекът е загубил задните си седалки и има подпора с мрежа и килим като мярка за намаляване на теглото. Освен това има индивидуално номерирана плоча под лоста на ръчната спирачка, която съответства на външните значки с името на модела от специалното издание. Декоративното фолио на покрива Bulldog Racing завършва промените в дизайна в сравнение със стандартен JCW.

„За да можем да се погрижим за възможно най-широката гама за индивидуални желания, всеки автомобил е персонализиран според желанията на клиента и следователно е уникален. Нашият специален модел показва какви модификации можем да направим по автомобила. Имаме удоволствието също да бъдем в състояние да предложи тази услуга на клиенти с по-стари Mini от текущото поколение от 2014 г. нататък“, казва Александър Шабах, управляващ директор на Bulldog Racing.

Или просто казано, ако искате, можете да закупите колата, която виждате в галерията, от дилър на Mini или алтернативно можете да занесете по-старото си Mini на Bulldog Racing и да ги помолите да го надстроят според вашите предпочитания. Ако не искате целия пакет, можете да инсталирате само частите, които искате – и това е налично както за нови, така и за по-стари автомобили.


Източник: motor1.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,