Свързани новини

18.12.2013 12:10

LG Chromebase е първият десктоп компютър с Chrome OS

Видян 1473 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все повече производители проявяват интерес към представянето на собствени лаптопи с платформата Chrome OS. Моделите се продават на пазара на достъпни цени, което също е едно от най-големите им предимства, а сега от LG възприеха изцяло различна стратегия. Корейският гигант официално представи най-новия си продукт, който се казва Chromebase и представлява компютър от типа „всичко в едно“, съобщава digital.bg.


По този начин той се превръща в първото подобно устройство с Chrome OS и ни показва, че платформата на Google може да намери приложение и в този пазарен сегмент. LG Chromebase е оборудван с 21,5-инчов широкоекранен Full HD дисплей и се захранва от Celeron процесор от Haswell платформата на Intel. Оперативната памет е 2GB и от компанията са включили в него и бърз SSD диск с капацитет от 16GB.


В предната част са разположени 5W високоговорители както и 1,3-мегапикселова уеб камера за видео разговори, като LG Chromecast има три USB 2.0, а също USB 3.0, HDMI и Ethernet портове. Можем да очакваме също както при лаптопите с Chrome OS той да предлага и безплатни 100GB в облачната услуга Google Drive и също така ще се продава с допълнителна клавиатура и мишка. Oт LG не са разкрили детайли за цената, на която ще продават атрактивното си устройство, но ще научим повече подробности за премеирата му на CES 2014.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби