Басейните за деца са специално създадени, за ползване от малки деца и е винаги препоръчително да има родител и надзор по време на игра

Свързани новини

19.05.2022 10:34

Какъв басейн да закупим за дома си

Видян 9462 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Басейна, без значение от размера и вида си, може да бъде невероятен начин за разпускане през летните жеги. Той позволява на човека да пренесе комфорта от водните спортове и отпускането във водата у дома си, и то за сравнително разумна цена – но какъв басейн да изберем за задния двор – ще разберем днес.



Различните видове басейни и техните ползи



Това, което е важно да се отбележи, че басейна и неговите показатели посочват какви ползи могат да се извлекат от него. По-дълбоките басейни с високи стени, позволяват за скокове и дори гмуркане, докато по-плитките са по-подходящи за лежерно плуване и потапяне.



Басейни за деца



Басейните за деца са специално създадени, за ползване от малки деца и е винаги препоръчително да има родител и надзор по време на игра. Няма значение колко е плитък или малак той, важно е да винаги да има някои, голям които да наблюдава играта.



Реално има няколко вида, всички от които са надуваеми, като има такива с фигури, под формата на различни животни, басейни с фонтани и пръскачки, дъги и прочее. Това какво изберете зависи от вкуса на вашето дете и това до колко искате да инвестирате в басейн, който вашият малчуган ще надрасте след 1 сезон.



Басейни за цялото семейство



Басейните за цялото семейство варират в своята диаметър и височина на стените, но това, което притежават универсално е тяхната инклузивност за различните възрасти. Всички от малко до пораснали могат да се насладят на невероятни приключения и да се отпуснат в един сглобяем басейн за цялото семейство.



Покрити и надуваеми басейни



Има басейни, които идват с покривала, за да не трупат боклуци и отломки, които вятъра ще довее. Тези басейни са от по-висок клас и най-често идват с други помощни аксесоари, които придават усещането на луксозност и практичност в един пакет.



Тези басейни могат да бъдат надуваеми, но могат да бъдат и цялостно изградени от по-твърди и здрави материали. В зависимост от обема и предназначението, тези басейни могат да имат подсилени страници, дъно и подпорни колове, които са нужни за този увеличен капацитет.



Всеки басейн има по някакъв надуваем компонент, може да е двойното дъно, страниците, пързалка за децата или други елементи, но всички имат надуваеми компоненти. За по-големите надуваеми басейни е желателно да търсите такъв с автоматична помпа, тъй като това ще намали вашата работа и времето за монтаж и демонтаж.



Басейни с пречиствателна система



Басейните с пречиствателна система са нужна стъпка към по-здравословното прекарване през лятото. Тъй като водата може да стане дом на много неприятни и вредни бактерии като гъбички и други паразити, е важно тя да бъде непрестанно пречиствана.


 


Автоматичните филтрационни системи са най-добрият вариант, като е желателно те да имат йонизиращ елемент, които да убива всички бактерии, за 100% сигурност. Ако търсите такъв басейн, малък за деца или друг вид продукт за лятна разтуха, няма по-добро място от онлайн магазина на TeMax.bg.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Непоправимия мечтател се развихря 19.05.2022 11:28

    Живея в кв. Люлян 17-Б, на 14 етаж в китна гарсионера. Какъв басейн ще ми препоръчате? Дали има сгъваеми плувни басейни, обезателно да е с олимпийски размери, който да мога да си изсталирам в антрето пред входната врата или на стълбищната площадка пред апартамента ми, за да могат да го използват и съседите? И ако да, колко ще ми струва сметката за вода за едно пълнене на олимпийския ми басейн?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева