Удоволствие от шофирането и елегантен спортен дизайн.

Свързани новини

12.02.2024 09:45

Ето го 2025 BMW 4

Видян 21161 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Удоволствие от шофирането и елегантен спортен дизайн. Това са отличителни ценности на марката BMW от най-ранните й дни, а новото BMW Серия 4 Купе и BMW Серия 4 Кабриолет ги въплъщават още по-силно от всякога. 2-литровите 4-цилиндрови и 3-литровите 6-цилиндрови двигатели TwinPower Turbo се възползват от 48V мека хибридна технология за подобряване на ефективността и отзивчивостта.



Прецизно модифицираният външен дизайн на двата модела подчертава техния динамичен характер и изключителен стил. Авангардният дизайн на кокпита осигурява идеална сцена за най-новата еволюция на BMW iDrive с QuickSelect, която се базира на новата BMW Operating System 8.5.

Нови покрития на външната боя и дизайн на джантите от лека сплав, променени радиаторни решетки, фарове с впечатляващ дизайн и нови задни светлини с лазерно осветени акценти бележат последните постижения в екстериора на двата модела.

Производството на новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет ще остане в завода на BMW Group в Динголфинг. Пускането на световния пазар ще започне през март 2024 г.



Специфичните за BMW Серия 4 дизайнерски елементи включват визуално мощната предна част, оформена от тънки LED фарове и вертикално разположена бъбрековидна решетка на BMW.

Въздухозаборниците на забележителната предна решетка са с мрежеста структура при моделите 430i, както в стандартно изпълнение, така и ако е поръчан пакетът M Sport.

Новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет се отличават и с визуално и функционално обновени предни светлини. Светодиодните блокове във вътрешната им част, които осигуряват всички светлинни функции, са преработени и имат нова структура. Осветлението на късите и дългите светлини се генерира от един LED модул. А двойка вертикални светодиодни модули с форма на стрелка помещават функциите на страничните габаритни светлини, дневната светлина за шофиране и пътепоказателите. Технически фокусираният вид на новите светлинни източници придава на фаровете изтънчен, прогресивен вид.



Новите 3-литрови редови 6-цилиндрови двигатели B58B30M2 в моделите M440i от 2025 г. вече разполагат с 48V мека хибридна технология за по-рязко подаване на мощност и по-голяма ефективност.

Спомагателното електрическо задвижване на 48V стартерния генератор осигурява 11 к.с. мигновен тласък на двигателя TwinPower Turbo с 375 к.с., в резултат на което максималната мощност на системата е 386 к.с. при 5200-6250 об/мин и 398 lb-ft въртящ момент при 1900-4800 об/мин.

Двулитровият редови 4-цилиндров двигател B48B20O2 в 2025 430i също се възползва от 48V мека хибридна технология, както и от включването на горивния процес по цикъла на Милър, преработката на всмукателните портове и горивните камери и иновациите в областта на управлението на разпределителния вал, впръскването, запалителната система и насочването на отработените газове. Четирицилиндровият двигател TwinPower Turbo генерира 255 к.с. при 4700-6500 об/мин и 295 Нм въртящ момент при 1600-4500 об/мин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв