GTPlanet ще бъде на Световния финал, за да следи тази и всички други новини, които се появят по време на събитието.

Свързани новини

01.12.2023 09:58

Bulgari Vision Gran Turismo ще бъде представен на световните финали на 3 декември

Видян 5406 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След обявяването на представянето на Genesis Vision Gran Turismo по време на финала на Gran Turismo World, сега имаме новини за втори VGT, който ще сподели сцената - от луксозната модна марка Bulgari.

Разбира се, през 2023 г. се навършват десет години от старта на програмата Vision Gran Turismo, която официално стартира през 2013 г. с Mercedes-AMG Vision GT в Gran Turismo 6. Световният финал ще отбележи знаменателното събитие със специално пространство за събития на мястото на провеждане на финала - конгресния център Fira Internacional de Barcelona - а сега, изглежда, и с представянето на два нови автомобила.

Макар че първият може да е бил очакван, тъй като Genesis първоначално се закани с автомобила още през септември 2022 г., доста малко вероятно е вторият да е бил на радара на някого, тъй като връзката на Bulgari с автомобилната сфера е донякъде слаба.



Марката, известна най-вече като бижутерска къща за висша мода, досега се е свързвала с автомобилния сектор само чрез специални издания на часовници - като Bulgari Octo Maserati GranSport/GranLusso - и проектиране на собствена интерпретация на FIAT 500e, наречена B.500 by Bulgari Mai Troppo.

Тогава този Vision GT ще бъде първият му опит в автомобилния дизайн и макар че в 30-секундния тийзър видеоклип не виждаме всичко, има повече от няколко намека за цялостния вид на автомобила.

Може би най-добрият единичен поглед, който получаваме, е изгледът от профил, който показва отворен дизайн на кокпита със заден обръч и обширна стъклена рамка. Изглежда, че това е доста агресивна клиновидна форма, която доста напомня на някои от италианските концепции на Bertone от 70-те години - което ни кара да се замислим за Bertone VGT, който така и не успяхме да видим поради несъстоятелността на компанията.


Има и няколко допълнителни екстериорни ъгъла, които дразнят цялостния вид на автомобила. Всичките четири колела изглежда са разположени в луковични, но цялостни капсули и не изглеждат закрити.

В предната част виждаме 11 фара в изрязаната част на потъналия нос, точно над надписа "BVLGARI". Поглед отстрани загатва за врата, но също така показва думата "Aluminium", която е име, използвано от Bulgari за продукти, изработени от този материал, и която също така предполага, че е част от името на автомобила на собствения микросайт на компанията.


Тийзърът също така залага на мотивите за часовници и това не е изненадващо, тъй като изглежда, че автомобилът ще бъде придружаван от специално издание часовници "BVLGARI Aluminium x Gran Turismo". Като се има предвид, че цените на часовниците Bulgari Aluminium започват от около 4000 долара, не очакваме те да са особено достъпни - въпреки че подозираме, че може да бъдат връчени на играчите, които застанат на подиума през предстоящия уикенд.

На този ранен етап не знаем с какво ще се задвижва автомобилът, нито нищо за неговите важни статистически данни (освен вероятната цена от 1 000 000 щ.д. в играта), но очакваме да получим повече информация, когато автомобилът бъде официално представен на 3 декември.


 Източник: gtplanet.net


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак