Линията на Suzuki Vitara е богата на наследство и привърженици и докато последният малък SUV Vitara с по-меко ядро продължава да съществува, все още очакваме завръщането на по-голямата Grand Vitara с размер XL - с подходяща проходимост 4х4 и, стискаме палци, с двигател V6.

Свързани новини

14.02.2024 09:50

2025 Suzuki Grand Vitara XL-7

Видян 7414 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Линията на Suzuki Vitara е богата на наследство и привърженици и докато последният малък SUV Vitara с по-меко ядро продължава да съществува, все още очакваме завръщането на по-голямата Grand Vitara с размер XL - с подходяща проходимост 4х4 и, стискаме палци, с двигател V6.

Не сме виждали Grand Vitara в австралийските шоуруми от 2019 г., като последното поколение се появява в чужбина през 2022 г. като клонинг с мек терен, базиран на Toyota Urban Cruiser и споделящ много неща с обикновената Vitara - включително сходни намалени размери.

Нещо повече, Suzuki XL-7 - разтеглена седемместна версия на Grand Vitara - също е в неизвестност от 2006 г. насам, така че със сигурност е време да се появи (отново) седемместен 4x4 SUV с висока проходимост от японската марка, особено след като пазарният сегмент се развива все по-силно.

Новият рендър, изготвен от SRK Designs, дава искрата и изглежда, като че Grand Vitara ще направи истинско впечатление в Австралия, с позиция, която ни напомня за Lexus TX

Със сигурност има повече величие и разкош в сравнение с Grand Vitara, предлагана на пазара в чужбина, с вдъхновената от Lexus предна част на версията на SRK, мускулести линии и множество хромирани елементи, да не говорим за алуминиевите джанти с голям диаметър, изрязани с диамант.

Размерите на тази визуализирана Grand Vitara XL-7 очевидно са предмет на спекулации, но ние бихме я поставили редом до най-новия Mitsubishi Outlander и Skoda Kodiaq - две семейни комбита, които размиват границите между сегментите на средните и големите SUV със своите седем места.

Сигурни сме, че Suzuki Австралия с удоволствие би се сдобила с такъв автомобил, ако някога бъде произведен, и въпреки че няма официални индикации от Япония, че производителят на автомобили някога отново ще тръгне по пътя на по-големите каросерии и по-големите двигатели, екипът на SRK Designs може би разполага с вътрешна информация за продуктовите планове на японската централа.

Източник: carsales



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес ще сте трудолюбиви и търпеливи

Днес ще сте трудолюбиви и търпеливи и ще очаквате