2024 Porsche Panamera

Свързани новини

15.06.2023 10:50

2024 Porsche Panamera шпионски снимки и видео

Видян 7386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Porsche тества прототипи на преработения модел Panamera, който вероятно ще бъде последният, предлаган с двигатели с вътрешно горене.

Настоящата Panamera, второто поколение на марката, се появи за моделната 2017 г. и получи актуализация за 2021 г.


Като се има предвид, че оригиналният модел Panamera се задържа около седем години, това трето поколение трябва да се появи през 2024 г., което означава, че дебютът ще се състои по-късно тази година. Липсата на камуфлажно облекло върху последния прототип също подсказва, че дебютът не може да е далеч.

Преработената Panamera ще бъде по-скоро тежко обновяване, отколкото истински автомобил от следващо поколение, тъй като ще се придържа към платформата MSB, която дебютира в настоящата Panamera и е в основата и на моделите Continental и Flying Spur на Bentley. Въпреки това, той трябва да разполага с актуализирана гама от задвижващи агрегати.



Макар че по-голямата мощност е даденост, очаква се актуализациите на задвижванията да се съсредоточат върху намаляване на емисиите във всички области, както и върху комбинация от увеличен пробег и намалено време за зареждане при хибридните варианти с възможност за включване към електрическата мрежа.

Промените в стила на автомобила ще бъдат едва доловими, както обикновено се случва при Porsche. По-специално, фаровете показват по-квадратна форма - промяна, която се наблюдава и при обновения Cayenne 2024. Вероятно е и нов дизайн на интериора с изцяло дигитално арматурно табло, точно както при Taycan и обновения Cayenne.

Очаква се Porsche евентуално да пусне на пазара електрическа Panamera. Възможно е размерът на този автомобил да нарасне, за да се насочи към купувачите на пълноразмерни седани и да осигури известна диференциация с Taycan, който е само с няколко сантиметра по-къс от настоящата Panamera.

Електрическата Panamera вероятно ще се появи след няколко години. Междувременно Porsche ще бъде заето с електрическия Macan, който трябва да се появи през 2024 г. и който ще бъде последван през следващите години от електрически спортен автомобил 718, електрически Cayenne, а след това и от електрически SUV с три реда врати, служещ като седма моделна линия за автомобилния производител.


Източник: motorauthority.com


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.