Триумф за Краси
01/05

Свързани новини

07.09.2023 12:39

Триумф за Краси Дунев на първата капитанска битка в Игри на волята 5

Видян 3068 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мария Оряшкова остана втора и не успя да спечели храна за изгладнялото племе на Амазонките

Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон 5 на Игри на волята. Лидерът на Старейшините показа силен дух и посвети победата на племето си и на дъщеря си Никол Дунев, с която влезе в екстремното риалити. Той не подозира, че тя все още има шанс да се върне при него от племето на Изгубените, което живее в Чистилището без храна, огън и удобства. Дунев избра да вземе лично предимство и прибра 50 златни гроша, които могат да имат решаваща роля в Игри на волята.


Златното момиче на българското самбо Мария Оряшкова завърши втора в битката. Като капитан на Амазонките, племе съставено изцяло от жени, тя имаше тежката задача да донесе предимство на своите съотборници под формата на топлина или храна. Дали провалът й ще се отрази демотивиращо на Амазонките, предстои да видим в номинационната битка тази вечер.


Бившият командос от армията Пеньо Гатевски - Гатьо остана трети. Лидерът на Гладиаторите поздрави своите опоненти, а съотборниците му посрещнаха новината с разбиране.


Загубата в следващата битка ще определи кое ще е племето, което трябва да отиде на съвет и да номинира двама от своите. В епизода днес ще видим изпитание с тежки варели, които трите племена ще трябва да пренасят през Арената и коварен пъзел, който ще затрудни и най-добрите стратези.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.