Свързани новини

12.06.2013 16:54

Цесекарите полудяха по Стоичков

Видян 1075 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Невиждана еуфория предизвика завръщането на Христо Стоичков в ЦСКА. Около 1000 фенове се изсипаха на "Армията", за да го приветстват.


Камата изведе "червените" на първа тренировка за новия сезон. Тя премина под бурните скандирания и ръкопляскания на привържениците. Те бяха опънали транспаранти и не спряха да пеят името на големия си любимец. Поддръжниците на ЦСКА призоваха Стоичков да бие Левски през новия сезон.


Щастлив съм, че се завърнах в ЦСКА. Сега мога да обещая, че ще има дисциплина и отговорност и ще работя за доброто на клуба, каза Камата след първата тренировка на „червените“. Футболистите трябва да се раздават във всеки мач, на всяка тренировка, да разберат, че само с дузпа и фаул не става, допълни новият треньор. Ще държа обаче момчетата да си получават заплатите. Играчите трябва да бъдат напълно обезпечени и да мислят само за футбол, обясни Стоичков.


Относно договора ми – моите контракти винаги са безсрочни, каза още Камата.


Иначе към този момент ЦСКА започна с двама нови футболисти. Това са халфът Николай Дюлгеров, който беше изритан от Славия, и Камен Хаджиев от изпадналия Миньор Перник.


Тренировката протича с присъствието само на 15 футболисти. Ако сливането с Литекс стане факт, към отбора ще се присъединят и всички млади надежди от Ловеч, обяви Стоичков.


Само до преди няколко дни Камата беше начело на Литекс. Заедно с него на "Армията"  пристига и собственикът на ловчанлии Гриша Ганчев, а двата клуба да се слеят.


Дори и обаче това обединение да не се състои, легендата на "червените" ще остане в клуба. Благословия за това е дал и Ганчев. Феновете на Литекс са силно обезпокоени за бъдещето на отбора след информациите, че Гриша Ганчев ще вземе ЦСКА. От фенклуба на "оранжевите" разпространиха декларация, с която призовават Ганчев да не изоставя Литекс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак