Тате и мама работят, затова не идват по турнири.

Свързани новини

02.04.2024 10:35

Тате и мама работят, затова не идват по турнири: Синер, N2 в света

Видян 1919 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Яник Синер се превърна в мегазвезда в тениса, изкачи се до №2 в света и вероятно ще бъде следващият претендент на Новак Джокович за короната в мъжкия тенис. Но родителите му все още не могат да посещават турнири по множество причини.

Синер говори, след като разгроми Григор Димитров с 6:3, 6:1 и заяви, че родителите му все още работят и че животът му е различен извън спорта. Той също така отбеляза, че се грижат и за баба му и дядо му, така че те не са били там, за да видят как вдига титлата в Маями, което според него е срамно, но знае защо го правят.

"Да си номер две е невероятно чувство", казва той. "Никога не съм мислил, че ще стигна дотук. Произхождам от съвсем нормално семейство. Баща ми все още работи, както и майка ми. За мен спортът е едно, а животът - друго."

"Те ще продължат да се занимават с живота си, а след това аз ще се занимавам с моя живот. Баща ми дойде в Индиън Уелс. Има като че ли три, четири турнира, на които те биха могли да дойдат.

"Те няма да пътуват много, поне досега. Също така имам и баба и дядо, които вече са на определена възраст, така че родителите ми искат да останат близо до тях. Семейството ни е в този дом. Живеят на красиво място, имат добър живот там.

"Със сигурност лично на мен ми липсва малко времето с родителите ми, защото напуснах дома си, когато бях на 13-14 години. Така че не съм имал толкова много време с тях. Надявам се, че ще мога да наваксам това в бъдеще, но за мен е по-важно дали те са щастливи. Аз съм щастлив. Ако аз съм щастлив, значи и те са щастливи. Всичко е наред", каза Синер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей