14.06.2009 13:09

Столичното дерби в "Овча Купел" завърши 2:2

Видян 802 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборите на Славия и Локомотив София направиха 2:2 в столичното дерби от последния 30-ти кръг на "А" група, което се игра в квартал "Овча Купел", предаде БГНЕС.


Славия имаше шанса да открие резултата в 51-та минута, когато Дениран бе изпуснат от защитата на "железничарите" и Ахмед Ахмед отсъди дузпа. Стражът Галев обаче спаси удара от бялата точка на Владимир Иванов в 53-та минута. Локомотив София отговори с гол в 58-та минута. Димо Атанасов излъга стража на домакините и изведе хубаво Митев, който на празната врата вкара за 0:1. Македонският нападател Зоран Балдовалиев увеличи резултата в полза на гостите с гол в 63-та минута. Славия обаче се върна в играта, след като Самокишев направи 1:2 в 73-та минута, а отново той стреля от пряк свободен удар от границата на наказателното поле и направи безпомощен Тинков за крайното 2:2 в 76-та минута. ЦСКА спечели последния си мач от сезона, след като победи на стадиона в Мездра местния Локомотив с 2:1. Морозс откри резултата за "червените" в 53-та минута, а Зехиров направи 2:0 в 75-та минута. Мездренчани успяха само да вкарат почетен гол чрез Бамба в 85-та минута. Левски завърши 1:1 като гост на Пирин Благоевград. Драги Коцев вкара за "орлетата" в 73-та минута, а Георги Недялков с далечен удар оформи крайното 1:1 на стадион "Христо Ботев". Беласица победи изненадващо като гост Сливен с 2:0 чрез попадения на Дюлгеров и Бижев. Миньор пък направи 2:2 с гостуващия отбор на Черно Море, а Черноморец спечели с 5:3 при гостуването си на Вихрен в Сандански.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни