Свързани новини

11.10.2009 16:20

Стоилов: Няма да подавам оставка

Видян 1849 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният селекционер Станимир Стоилов заяви, че не смята да подава оставка и ако ръководството на БФС прецени ще го махнат от поста, предаде БГНЕС.


"Тежка загуба. Допуснахме много грешки както в защита, така и в атака. Съжалявам, че отборът не изигра мача както аз исках и така, както трябва като организация и дисциплина. Най-вече съжалявам затова, че допуснахме елементарни грешки, заради които не успяхме да отбележим гол, а в последствие и получихме гол. Сега точно не мога да гадая на какво се дължат, но според мен основният проблем, на който се дължат тези грешки е, че доста от основните играчи отсъстват. България не разполага с чак толкова голям брой играчи, за да може без да се притеснява да замести даден футболист. Смятам, че проблема с мотивацията на Иван Иванов в младежкия национален отбор няма нищо общо с вчерашния провал. Изборът на защита е ограничен. Петима от защитниците ни бяха контузени и нямах избор освен да рискувам с нови. Имахме минимален шанс за класиране и наистина е жалко, че го пропуснахме. Ще вземем един футболист от младежкия национален отбор. Ще изчакаме да видим какво е положението и с Манолев. Тогава ще видим дали ще се наложи и други футболисти от младежите. Не знам Иван Иванов какво е говорил с Иван Колев, но това си е проблем на треньора на младежите. Предполагам, че в снощния мач Иван имаше достатъчно мотивация. Не смятам за необходимо да подавам оставка. Има си ръководство на БФС, което ако прецени, че не съм необходим на отбора ще ме махне. Аз няма да се сърдя на никой, в крайна сметка е нормално, когато един отбор не върви вината да е на треньора. Аз не виня абсолютно никой, поемам цялата отговорност", коментира Стоилов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион