Свързани новини

06.08.2009 11:16

Сър Алекс: Не ни трябва да харчим огромни суми, за да сме на върха

Видян 1267 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сър Алекс Фъргюсън заяви, че Манчестър Юнайтед ще продължи да доминира, дори и да не изхарчи никакви пари през лятото, съобщи БГНЕС.


Независимо от загубата с 2:0 от Валенсия, мениджърът на "червените дяволи" все още е убеден, че отборът му е непобедим в Премиършип и в Европа, независимо от огромните суми за трансфери на Манчестър Сити и Реал Мадрид. "Работим от силна позиция. Не сме изпаднали, за да се опитваме отново да стигнем върха. В момента сме там, благодарение на дългосрочна стратегия и най-вече купуването на млади играчи, които смятаме, че имат потенциал да станат най-добрите футболисти. Нашата цел е да се борим за всичко, за което можем и усещам, че сме в добра позиция за успех", заяви Сър Алекс. Това лято тимът на Димитър Бербатов бе засенчен на трансферния пазар от Реал Мадрид и Манчестър Сити, които реализираха колосални трансфери. Фъргюсън видя как Марк Хюз "приземи" звезди като Карлос Тевес, Емануел Адебайор и Гарет Бари, докато президентът на "Бернабеу" Флорентино Перес успя да вземе най-добрите играчи на света, включително Кристиано Роналдо и Кака. В отговор Манчестър Юнайтед подписа с Антонио Валенсия за 17 милиона лири, Майкъл Оуен и Габриел Обертан за два милиона.
Фърги все още се оглежда в дуото на Валенсия Силва и Давид Вия, както и за брилянтния аржентинец на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро, но остава категоричен, че няма да харчи безумни суми от трансфера, който получи за Роналдо. "Знам, че ще има фенове, които ще се разочароват, че не сме похарчили 80 милиона паунда за друга суперзвезда. Ще направя това, което считам за правилно. През този трансферен прозорец се стигнаха суми до тавана за някои футболисти. Цените на играчите, които търсим просто не са реалистични, така, че ще се откажем от тях. Мисля, че през годините показахме, че не се страхуваме да харчим големи суми и самите ние създадохме трансферни рекорди, но само когато считаме, че нивото на играчите отговаря на финансовите изисквания", коментира Фъргюсън.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв