Свързани новини

11.11.2019 09:21

Съпругата на Шумахер проговори

Видян 1780 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер - Корина успокои феновете му, които ежедневно търсят информация за здравословното състояние на легендата.


 


Корина увери, пред британското списание She, че Шумахер е в добри ръце и получава възможно най-доброто лечение, предава Gong.bg.


 


"Това мога да кажа по темата. Разбирам интереса към това, но моля, да разберете и мен. Аз и всички членове на семейството се съобразяваме с молбите на Михаел. Той поиска да не се говори за здравето му", обясни Корина.


 


Припомняме, че легендата на Формула 1 получи сериозни наранявания на главата при ски спускане в края на 2013 година и все още не може да се възстанови от пораженията. През последните 3 години информацията за здравето му е все по-оскъдна, като от време на време се появяват слухове за това, че може да говори или движи отделни части от тялото си.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.