31.12.2008 09:34

Рууни: Спокойно, головете ще дойдат точно навреме

Видян 1354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партньорът на Димитър Бербатов в атаката на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви след трудната победа над Мидълзбро, че "червените дяволи" ще започнат да вкарват отново голове в противниковата врата и то точно в най-важната част от сезона.


Юношата на Евертън заяви: "Аз смятам, че ние играхме добре срещу Боро, създадохме много положения и можеше да вкараме четири или пет гола. Ако бяхме вкарали тези положения, всички щяха да говорят друго. Ще е притеснително ако не вкарваме, но все пак бележим когато трябва, а това е най-важното". Челси има 40 гола в 20 мача, като головата разлика на "сините" е плюс 31 гола. Рууни призна, че играчите на Юнайтед знаят това и се опитват да показват добра форма. Той продължи: "Разбира се, ние също искаме да бележим много голове. Миналата година титлата можеше да се реши по голова разлика преди последния мач, така че знаем колко са важни попаденията. Искаме да пооправим головата си разлика, но в този етап на сезона това е трудно, тъй като всеки отбор гледа да вземе точки на всяка цена. Пропуснахме доста положения срещу Боро, но трябва да признаем, че Рос Търнбул направи няколко невероятни спасявания, а във футбола е така, случва се. Тези проблеми са повечко през първата част на сезона, но ние ще започнем да вкарваме точно в най-важната част от него". /БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.