Реал Мадрид

Свързани новини

04.10.2023 16:00

Реал Мадрид победи Наполи в голово шоу

Видян 2713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Реал Мадрид победи Наполи в зрелищен мач с 3:2 на стадион Диего Армандо Марадона във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Испанският тим се наложи в Неапол, за да оглави група С с два успеха от първите си две срещи. Наполи пък допусна първа загуба.
Домакините поведоха в 19-ата минута с гол на Лео Остигор. Той се разписа с глава след корнер и продължително разбъркване.


Вратарят на Реал Кепа Арисабалага не се намеси добре, после топката срещна гредата и отиде в норвежеца, който реализира с глава. След това мадридчани обърнаха с два гола за седем минути. Винисиус Жуниор изравни в 27-ата минута след груба грешка в защитата на Наполи и подаване на Джуд Белингам. В 34-ата минута самият Белингам вкара второ попадение за испанците.


В началото на втората част Наполи изравни с гол на Пьотр Желински в 54-ата минута. Реал все пак успя да стигне до победата. Това стана в 78-ата минута, когато Федерико Валверде стреля мощно отдалеч, топката се отби в гредата, рикошира във вратаря на домакините Алекс Мерет и влетя в мрежата - 2:3.


По същото време в група А Манчестър Юнайтед допусна втора загуба и усложни задачата си в турнира. На своя стадион Олд Трафорд червените дяволи отстъпиха с 2:3 срещу Галатасарай. В друг мач от същата групата Байерн Мюнхен победи Копенхаген с 2:1 след обрат. Баварците са лидер с 6 точки след два мача. Галатасарай е втори с 4 т.
В група В Арсенал загуби от Ланс като гост с 1:2.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак