Свързани новини

25.06.2010 16:00

Развод по сметка за Лечков

Видян 4697 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все ПО-ЧЕРНИ стават дните на героя от САЩ'94 Йордан Лечков. Легендарното кубе търпи провали както в професионален, така и в личен план. След като бе свален от кметския стол в Сливен, Лече е на път да се разведе със съпругата си Светлана, неговата стара любов.


Предполагаемите причините са две. Едната е, че Светлана вече не можела да издържа трудния характер на Данчо. На всички е ясно, че Лечков е скандалджия. Такъв беше и във футбола. Не е имало отбор, с който Лече да не се е разделил с кавга. Така беше с Бешикташ, Олимпик Марсилия и Хамбургер, а скандали имаше дори с „любимия“ му ЦСКА.


В града на стоте войводи вече усилено се говори, че Светлана и Данчо вече дори са си поделили имуществото.


Първият хотел Империа, който бе открит на 22 юни 1998 г. в града под Сините камъни, остава за Данчо, а Светлана, която е завършила туризъм ще получи вторият хотелСпорт палас. Той работи едва от няколко седмици, а стойността му се оценява на 30-35 млн. лв.


Все още в процес на строеж е новата 5 или 6-етажна фамилна сграда край комплекс Империа за няколко милиона лева.


Архитектурното бижу е построено по последен писък на модата. Въпреки многобройните публикации по темата, Лечков досега не е дал смислен отговор с какви пари е платил всичко това. Доскоро в "Империа" героят от САЩ'94 и съпругата му отглеждаха двамата си сина - Лъчезар и Йордан-младши. Шеф на комплекса е Диана Лечкова – сестра на сливенския кмет.


Именно имотите са втората вероятна причина за раздялата. Говори се за развод по сметка, тъй като бургаският съд яко е погнал звездата. С раздялата съпругата му ще има повече финансова свобода да ръководи фирмите, в случай, че съдът реши да запорира части от имуществото на Лечков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.